fbpx

Om

OM LOFTY

Hos Lofty brænder vi for at udvikle mennesker. Vi ønsker at give alle det, som vi kalder ”Lofty-følelsen”, hvilket i sin essens handler om at skabe en bedre balance i livet og være mentalt klar på livets udfordringer.

Til det formål har vi udarbejdet en række forløb, der bygger på fire grundpiller: Coaching, mindfulness, kost og motion.

Hvert af disse elementer giver dig redskaber til at lære dig selv bedre at kende, at kunne udnytte dine kompetencer og opnå dine personlige mål. Hvad end det handler om at være succesfuld på jobbet, i din træning eller i livet generelt.

Vi håber at se dig på vores camp eller et af vores individuelle forløb!

CHRISTIAN STORM

PROFESSIONEL COACH

Christian er Loftys professionelle coach. Han er uddannet NLP Master coach og har derudover en Master i Enneagram, der er en anerkendt metode til at forstå menneskers adfærd.

Christian har selv mærket på egen krop, hvad det vil sige at dyrke en usund livsstil. Hans fortid har været præget af kriminalitet, stofmisbrug og kraftig overvægt, men gennem viljestyrke og selvransagelse er det lykkedes ham at forbedre sit liv. Derfor forstår han bedre end nogen anden de udfordringer, som han i dag hjælper Loftys medlemmer med.

KENNETH NEERGAARD

PERSONLIG TRÆNER

Kenneth er Loftys personlige træner. Han har en baggrund som semiprofessionel fodboldspiller og har desuden studeret forskellige træningsformer og deres gavnlige effekt.

Kenneth er særlig stærk inden for funktionel træning, der bygger på filosofien om at benytte  kroppens egen vægt og bevægelser fra hverdagen i sin træning. Derfor tager han også udgangspunkt i kroppen som redskab i modsætning til klassiske fitnessmaskiner, når han hjælper Loftys medlemmer med at få en sundere livsstil.

Coaching

Coaching er en anerkendt metode til personlig udvikling, der sætter fokus på de valg, du træffer i dit liv. Hos Lofty benytter vi coaching til at hjælpe dig med at takle hverdagens udfordringer, finde frem til din indre drivkraft og derigennem til at opnå dine mål om et bedre liv.

Mindfulness

Mindfulness har rødder i buddhismen og handler om at være nærværende og opmærksom på dine følelser og tanker omkring det, som du laver lige nu og her. Det er derfor et effektivt redskab til at koble fra og skabe en større bevidsthed om dig selv, dine reaktioner og omgivelser.

Kost

Det, du spiser, påvirker både dit indre og ydre velbefindende. Din kost er derfor et vigtigt element, hvis du vil flytte dig fysisk og mentalt. Lofty giver dig gode råd til en meningsfyldt kost med sunde råvarer, som passer ind i din travle hverdag, og vi kan også støtte dig, hvis du ønsker en komplet kostomlægning.

Motion

Ligesom kost har fysisk aktivitet et hav af fordele for både krop og sjæl. Vi mener ikke, at et aktivt liv behøver foregå i træningscenteret. Derfor benytter vi vandreture og andre alternative former for motion, der passer til dig, og som samtidig giver overskud og energi i hverdagen.

Mere fra Lofty

CAMP

Vores camp er skabt til dig, som gerne vil kickstarte din personlige udvikling. Her får du et intensivt forløb på 3 dage, hvor du kan rykke dig meget på kort tid, og hvor vi giver dig redskaberne til at starte rejsen mod en bedre livsstil.

Personlig udvikling opnås ikke bare ved at ændre på ét aspekt af dit liv. Derfor består campen af en lang række forskellige elementer, der hver især har fokus på enten at forbedre dit fysiske eller mentale velvære.

FORLØB

I vores 1-til-1 forløb fokuserer vi på din specifikke situation og laver en skræddersyet proces, der tager udgangspunkt i ét af vores tre typer forløb: ”Kom godt fra start”, ”Bliv selvkørende” og ”Livsstilsændring”.

Forløbene har forskellig varighed og indhold. De er bygget op af personlige samtaler, fysiske aktiviteter og online sessioner, der tilsammen giver dig de nødvendige værktøjer til at ændre din livsstil. Igennem alle forløb hjælper din personlige coach og træner dig med at bevare motivationen og holde fast i din beslutning om at udvikle dig selv.